Els Mossos detenen una persona que acabava de robar a l’interior d’un domicili a Can Matas

(22/05/2023 – Redacció)   

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el passat dia 19 de maig un home com a presumpte autor de robatori amb força a l’interior d’un domicili del barri de Can Matas.

Els agents van ser comissionats a requeriment de la sala central operativa per una activació d’alarma a un domicili. Una vegada al lloc, una patrulla va observar que es tractava d’una intrusió consumada, pels indicis exteriors, i les patrulles van iniciar recerca a les zones adjacents.

Un caporal del cos va detectar dues persones sospitoses que, en veure’l, s’amagaven darrera d’una columna de l’andana de l’estació de Mira-Sol. Quan es va apropar, aquestes persones van fugir saltant a les vies i el caporal en va poder detenir una. A l’interior de la bossa que duia a l’esquena, es van recuperar diversos objectes que havien estat sostret instants abans a l’interior del domicili, a més de guants, passamuntanyes i altres objectes per cometre els fets.

En el marc de la seva detenció, la persona va manifestar que era menor d’edat, cosa que va quedar totalment desacreditada mitjançant una prova mèdica molt senzilla que va certificar la majoria d’edat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar