Els Mossos eviten un robatori en una casa i detenen un dels lladres a Valldoreix

(27/12/2023 – Redacció)

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir, el passat 21 de desembre al vespre, un home de 23 anys que, juntament amb altres tres persones, intentaven realitzar un robatori en una casa de Valldoreix (Sant Cugat del Vallès).

Tres agents dels Mossos d’Esquadra que estaven realitzant un dispositiu de vigilància, per tal d’evitar robatoris a la zona de Valldoreix, van observar als voltants del passeig de la Guineu, un vehicle amb quatre persones al seu interior que circulava amb els llums posteriors apagats.

Posteriorment van tornar a trobar el mateix vehicle estacionat, amb només un dels ocupants que tenia una actitud de vigilància. A l’adonar-se de la presència policial, aquesta persona va reiniciar ràpidament la marxa del vehicle amb els llums apagats. Tot seguit, els agents van observar com tres persones encaputxades saltaven la tanca perimetral d’una casa, des del seu interior. Aquestes tres persones van fugir corrents per una zona boscosa propera.

El conductor del vehicle va ser interceptat i detingut poca estona després.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar