Els Mossos i la Policia Local de Sant Cugat detenen dos joves per tres robatoris amb força a establiments

(8/02/2023 – Redacció )   

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 5 de febrer dos joves menors com a presumptes autors de tres robatoris amb força comesos a diferents establiments de Sant Cugat del Vallès.

Pels volts de les 1.55 h de la matinada els agents van rebre un avís d’alarma  en què s’informava que haurien entrat a robar a una sabateria del centre de Sant Cugat. Els agents van adreçar-se al lloc i van contactar amb un responsable de l’establiment que els va informar que l’alarma hauria saltat a la planta inferior.

Poc després els mossos van rebre un altre avís de robatori a un restaurant a prop del lloc dels fets. En aquest cas, un testimoni va informar els agents que havia vist dues persones sortir de l’interior de l’establiment i va facilitar-ne la descripció. A més, la Policia Local va fer comprovacions i van constatar que els dos nois que coincidien amb la descripció van marxar caminant pel carrer Sant Domènec.

Els agents van iniciar una recerca a peu i a pocs metres d’on es trobaven van localitzar dues persones que en coincidien i els van aturar.

Mentre els agents de mossos i de la policia local feien comprovacions i identificaven els dos nois, es va rebre un tercer avís d’un altre testimoni que havia  dos nois entrar a l’interior d’una clínica veterinària.

Gràcies a la col·laboració de la Policia Local i dels ciutadans, els agents van detenir els dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb força.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger