Els nous mòduls de l’escola La Mirada no estaran llestos per l’inici del curs

(1/9/2023 – Redacció)   

L’alcalde de Sant Cugat i la regidora d’Educació han valorat com s’han preparat els equipaments per l’inici del curs escolar 2023/24 a Sant Cugat d’aquest dimecres 6 de setembre. Un dels principals problemes de cara a aquest inici de curs torna a afectar a les famílies dels alumnes de l’Escola La Mirada, que han fet sentir de nou la seva veu per protestar contra un nou retard, ara, arran la instal·lació dels nous mòduls que han de millorar les instal·lacions provisionals de l’escola a l’espera de la construcció del nou edifici, que a hores d’ara continua paralitzada.

Des de l’AFA La Mirada afirmen que l’Ajuntament els va prometre que els nous mòduls estarien llestos el 12 de setembre però ara aquesta data sembla que es retrassarà. La instal·lació dels mòduls depèn del Departament d’Educació. Des de l’Ajuntament han previst una reunió amb les families i l’equip de l’Escola La Mirada a partir de la segona meitat de setembre per informar-los de en quin estat es troben les obres de construcció del nou edifici de l’escola.

Escola La Floresta
Un altra escola que ha vist com aquest estiu es paralitzaven les seves obres de millora i arranjament és l’escola La Floresta. L’alcalde ha afirmat que duran a terme una nova licitació per a que les millores es puguin dur a terme l’estiu vinent.

La roda de premsa de valoració del curs escolar s’ha dut a terme a al nou vial d’accés a l’escola Pins del Vallès.  Les obres de reurbanització de l’avinguda Can Volpelleres a l’accés a l’escola Pins del  Vallès s’han dut a terme durant l’estiu i en aquest cas i que s’han acomplert els terminis. A falta s’acabar d’instal·lar la jardineria i les plantes des de la direcció de l’escola es mostren satisfets.

El curs escolar 2023-2024 començarà dimarts 6 de setembre
El curs escolar s’inicia aquest dimecres 6 de setembre segons ha establert el Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Aquesta serà la data per a l’inici de les classes a l’educació infantil pels infants de 0 a 3 anys a les llars d’infants de la Generalitat de Catalunya, així com peels cicles d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. Pel que fa als alumnes de batxillerat i dels cicles de formació professional de grau mitjà, hauran d’esperar fins al dimarts 12 de setembre per iniciar les seves clases regulars.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger