Els nous Premis Etalentum reconeixen a Josep M. Martí, conseller delegat de Moventia, amb un premi honorífic

(25/01/2023 – Redacció )   

El conseller delegat de Grup Moventia, amb seu a Sant Cugat, Josep M. Martí, ha estat reconegut amb un Premi d’Honor a la darrera edició dels Premis Etalentum. Ha estat nomenat directament pel comitè d’experts format per un representant de l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç de Sabadell, Banc de Sabadell, la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’empresa Etalentum. Aquest comitè va elaborar una llista d’empreses candidates que desprès han estat votades per les persones que viuen a la zona, mitjançant una enquesta i d’on van sortir els guanyadors.

Els nous Premis Etalentum  volen reconèixer les empreses que millor han portat a terme polítiques de recursos humans en el darrer any. Aquests premis, que son de caràcter local i que tindran lloc a diferents ciutats espanyoles, han iniciat el seu recorregut reconeixent a diverses empreses del Vallès Occidental, i en aquest a edició han premiat a Cafés Pont, Innova Experts i Motor Munich, aquesta darrera també amb presència a Sant Cugat.

Per als cofundadors d’Etalentum, Jaume Alemany i David Boixader, la creació d’aquests premis té com objectiu “reconèixer la feina de moltes empreses en la gestió del seu capital humà, ja que sovint no és suficientment valorada. Les polítiques de recursos humans són estratègiques a les organitzacions. Vetllar per tenir treballadors motivats, que comparteixin l’objectiu comú, detectar el talent i fomentar-lo, així com facilitar la conciliació, entre d´altres aspectes, és fonamental per a l’èxit de les empreses”, expliquen.

El comitè d’experts i els guardonats dels Premis Etalentum 2023 (Fotografia: DreiBlau)

Per a Etalentum, les 19 empreses seleccionades pel comitè d’experts són igualment guanyadores, malgrat no hagin estat les més votades, ja que totes elles tenen sòlids projectes de promoció i desenvolupament del capital humà. Les empreses candidates han estat Dentaid, Uriach,  IDP, Neteges Muñoz, Moventia, Motor Munich, Cafés Pont, Gravity Works, Andrés Maldonado, Vestilab, Reprografía Industrial de Catalunya,  Serret Mobles, Idealmedic, AIS Vision Systems, ANUBIS Cosmetics, Beor Bakery Equipment, Play Off Informática, Polytex Gestión automatizada de Prendas i Innova Experts.

Els premis han valorat que les empreses treballin en aspectes com la promoció del talent intern i extern, el nivell de compromís amb els treballadors, la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional, i l’aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, així com les bones polítiques de comunicació interna i de transparència.

Els guardons han estat lliurats en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i al qual han assistit persones representants del món empresarial del Vallès Occidental.

Els organitzadors
Etalentum, que enguany compleix el seu desè aniversari i que centra la seva activitat en la selecció de càrrecs intermedis, directius i perfils altament especialitzats, és una empresa que té com a valor diferencial la seva aposta per la proximitat i la tecnologia en el desenvolupament de la seva feina. De capital cent per cent català, el grup  té 32 oficines a tota Espanya, porta a terme 1.200 processos de selecció a l’any i  disposa d’una plataforma de candidats pròpia formada actualment per més de 200.000 persones.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar