Els “petits músics” de Malawi tornen a Sant Cugat del 19 al 28 d’abril

(11/4/2024 – Redacció)

Torna el projecte d’acollida i els tallers presencials a les escoles i instituts amb els grups de Malawi que cada any organitzaven desde l’ONG santcugatenca Petits Músics del Món. Un projecte que es va paralitzar arrel de la pandèmia i que aquest any ens tornarà a portar a un grup de joves d’entre 18 i 25 anys del país africà del 19 al 28 d’abril.

El gran concert amb el grup de Malawi es durà a terme l’endemà d’arribar a Sant Cugat: dissabte 20 d’abril de 18 a 20 h del vespre a la pl. de l’Om. Estaran acompanyats per altres grups de l’Aula de SO que els acompanyaran i servirà per donar a conèixer el projecte. La setmana següent els joves músics africans faran tallers presencials a les escoles i instituts de tot Sant Cugat. Uns tallers on a més de la presentació musical del grup es treballa alguna cançó o dansa amb els alumnes i es crea un espai de diàleg que ajuda a tots els participants a conèixer de primera mà altres realitats.

El projecte de Petits Músics del Món compta amb el suport de la Fundació Aula de So i va més enllà d’aquesta estada a la ciutat. És un projecte d’empoderament cultural i social a Malawi que ha permès, per exemple, la construcció de lavabos a l’escola Mlodza i ara a l’escola Kalyeka, així com la formació de professorat, beques per a estudiants i cursos d’informàtica per a nens i joves.

Més informació a petitsmusics.org

Font: Petits Musics del Món

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar