Els Premis Sant Cugat 2018 reconeixen el volei, la ciència, una entitat social, el gospel i un centre escolar

01/04/2019 – Josep Lluís Silva

Aquest diumenge a la tarda es van lliurar els Premis Sant Cugat 2018 en una gala al Teatre Auditori. Reconeixements que han valorat  la tasca que han fet a Sant Cugat o la imatge que han projectat de la ciutat a l’exterior.

premis-santcugat2018
Foto Twitter Ajuntament Sant Cugat

Els premiats del 2018 són els següents:

  • L’Escola Avenç i el centre d’innovació FabLab Sant Cugat per haver dissenyat una paleta que permet el treball autònom d’alumnes invidents i amb problemes de visió.
  • La Fundació Jeroni de Moragas per la feina realitzada al llarg dels 25 anys en l’acompanyament de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.
  • El Club Volei Sant Cugat pels seus 30 anys de vida i la tasca voluntària i altruista de les seves membres.
  • Cristina Grau Vílchez per ser l’autora del projecte de robòtica “Tendiendo la mano al futuro” que vol facilitar la vida a les persones amb mobilitat reduïda a les mans.
  • El Cor De Gospel Sant Cugat per la seva trajectòria al llarg dels seus deu anys d’existència i ser un exemple de superació tant a nivell personal com de grup.
  • Eduard Jener, Premi Extraordinari, per la difusió de la cultura i les arts escèniques a Sant Cugat a través dels mitjans de comunicació.

Els Premis Sant Cugat, fins a 2016 anomenats Premis Ciutat de Sant Cugat, no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger