Els principals carrers de l’eix de vianants de Sant Cugat tindran un aforament màxim

11/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament ha iniciat aquest matí la senyalització dels principals carrers de l’eix comercial amb la informació sobre l’aforament màxim permès a cadascuna d’aquestes vies.

La mesura vol ajudar a regular el trànsit de persones una vegada Sant Cugat entri a la fase 1 de la desescalada, que implica la reobertura sense cita prèvia dels establiments comercials i locals que no superin els 400 m2 de superfície i amb mesures de prevenció. També permetrà la reobertura de terrasses d’establiments d’hostaleria i de restauració, amb limitacions i condicions de seguretat.

santcugat-comerç-peti-comerç-santcugat-coronavirus

El nombre màxim de persones que poden circular pels diferents carrers i places s’ha calculat tenint en compte la superfície de la via, la disposició de mobiliari urbà (arbrat, fanals, bancs, papereres, jardineres, etc.) i la distància social obligatòria de 2 metres.

La Policia Local farà el seguiment d’aquesta mesura, sobretot en els carrers de vianants amb major nombre de locals comercials però, principalment, s’apel·la a la responsabilitat individual dels santcugatencs i santcugatenques per al seu acompliment.

A hores d’ara Sant Cugat es troba en la fase 0 de la desescalada i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar