Els programes europeus Sportboard i Sonar Injuries arrencaran a l’octubre amb la participació de SantCugatCreix

23/09/2022 – Redacció / SantCugatCreix

Els 6 clubs que integren SantCugatCreix han participat en una sessió informativa en què l’associació ha detallat a les entitats quina serà la primera acció que es durà a terme en els programes europeus Sportboard, que lidera, i Sonar Injuries, del que n’és un dels socis.

Fotografia: Àlex López Puig (SantCugatCreix)

El pròxim mes d’octubre, en una data encara per determinar, SantCugatCreix organitzarà unes sessions formatives de 2 hores en 4 seus, amb la participació dels 6 clubs que formen part de SantCugatCreix: Junior FC, ZEM La Guinardera (Club de Rugby Sant Cugat); Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler (Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Handbol Sant Cugat i Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat), i Pavelló de Valldoreix (DSV Club Voleibol Sant Cugat). Cada club aportarà 2 entrenadors/es, 2 esportistes, 2 delegats/es, 2 professors d’educació física i 2 directius. En aquesta sessió de treball seran les universitats Blanquerna-Universitat Ramon Llull, per part d’Sportboard, i Vic (Sonar Injuries) les encarregades de detallar els primers passos a seguir, amb les corresponents apps.

Els programes Sportboard i Sonar Injuries
Recordem que el programa Sportboard, que es desenvoluparà entre els anys 2022 i 2023 (de 30 mesos de durada), executarà mecanismes innovadors de seguiment i gestió del comportament dels esportistes en la pràctica esportiva per oferir un bon govern en l’esport, mentre que el Sonar Injuries és un projecte de prevenció i detecció de lesions esportives en etapes infantils i joves, que es desenvoluparà en 30 mesos, entre els anys 2022 i 2024.

Presidents i representants dels 6 clubs
En aquesta sessió informativa, a banda d’Albert Salarich i Miquel Martínez, responsables de l’àrea de Coneixement de SantCugatCreix, també hi han participat Maria Manén, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat; Marcos Hofmann, president del Junior FC; Julià López-Arenas i Juan Antonio Ortega, president i directiu del Club Handbol Sant Cugat; Mònica Viñals i Tania Müller, presidenta i responsable esportiva de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat; Mario del Val, directiu del Club de Rugby Sant Cugat, i Albert Andrés, directiu del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat. També hi ha participat activament Jordi Padró, responsable de coordinar l’app del programa Sonar Injuries. Cal destacar, també, la presència de Xavi Cortés, convidat per SantCugatCreix.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar