Els Serveis jurídics no veuen irregularitats en l’adjudicació d’un pis de Promusa

10/04/2019 – REDACCIÓ /

Fa unes setmanes els grups municipals es van trobar una carta amb el segell de Promusa on es denunciaven irregularitats a l’hora d’adjudicar un inmoble de Promusa pel lloguer de joves als Jardins de la Penya Regalèssia, darrera de la Casa de Cultura. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, va ser l’únic partit que va denunciar públicament aquest fet.

Fruit d’aquesta notícia, l’alcaldessa va encarregar un anàlisi als Serveis jurídics de l’Ajuntament i aquests van obrir un expedient informatiu per esclarir els fets.

Ahir es va saber que els Serveis Jurídics han conclòs que “no existeix incompliment de cap requisit en l’admissió i posterior adjudicació”.

Les conclusions diuen que “En base a l’anàlisi jurídica i en tot l’exposat anteriorment, la nota jurídica conclou que no existeix incompliment de cap requisit en l’admissió i posterior adjudicació d’un habitatge en règim de lloguer entre els anys 2005 i 2010 de la promoció de PROMUSA de Josefina Mascareñas 15-17 (avui Jardins de la Penya Regalèssia).

L’ajuntament ha destacat en una nota de premsa que els fets es remunten als anys 2004-2005 i que com que han prescrit no se li poden exigir responsabilitats personals a la persona denunciada.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar