Els títols multiviatge dels autobusos urbans de Sant Cugat costaran la meitat fins a finals d’any

(1/09/2022 – Redacció)  

L’Ajuntament de Sant Cugat redueix a la meitat el preu dels títols multiviatge dels autobusos urbans. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana  assumeix el 30% de l’ajut i l’Ajuntament, el 20 % restant del cost. El govern espanyol va aprovar al mes de juny un decret per reduïr els costos del transport públic urbà i interurbà, com a mesura per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d’Ucraïna, com ara i entre d’altres, l’encariment de l’energia i els combustibles.

L’Ajuntament de Sant Cugat s’adhereix a aquest decret i assumeix part dels costos per tirar endevant aquesta rebaixa que pretén reduir l’impacte econòmic de la mobilitat quotidiana en la ciutadania i fomentar el canvi a un mitjà de transport públic més segur, fiable, còmode, econòmic i sostenible que el vehicle particular.

A efectes pràctics,  a partir d’aquest 1 de setembre i fins al 31 de desembre, les tarifes actuals dels títols multiviatge es veuran reduïdes en un 50 %. La T-10 d’11 viatges passa del 9,05 cèntims als 4,50€. Això sí, el preu del bitllet senzill es manté a 1,89 €

La T-10 es podrà adquirir exclusivament a bord dels autobusos urbans i deixa de vendre’s en altres tipus d’establiments. La Targeta ciutadana es continuarà tramitant a través de la Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i les recàrregues amb les noves tarifes es podran fer telemàticament, com és habitual.

Els títols adquirits durant el 2022 i anteriors només seran vàlids fins 15 de gener del 2023.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar