Els veïns de l’avinguda del Baixador de Valldoreix reclamen una solució després de 7 anys

(18/05/2022 – Redacció)  

Els veïns de l’avinguda del Baixador de Valldoreix porten dos anys pendents del projecte d’urbanització del seu carrer, encara sense asfaltar. Per aquest motiu han fet palès el seu malestar per la lentitud amb què s’està abordant aquest projecte al darrer ple municipal de Sant Cugat.

Fa més d’un any l’EMD de Valldoreix va presentar un projecte d’urbanització que es quantificava en prop de cinc milions d’euros i es va afirmar que estaven pendents d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat sobre la realització i el finançament. Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Cugat insta a l’EMD a aprovar el projecte d’urbanització per poder continuar amb els tràmits.

Ingla envia una carta al president de l’EMD

L’Ajuntament insta l’EMD de Valldoreix a aprovar el projecte d’urbanització de l’avinguda del Baixador i que està pendent des de fa 2 anys. Per aquest motiu l’alcaldessa, Mireia Ingla, ha enviat una carta al president de
l’EMD, Josep Puig: “Considerem que la tramitació i execució del projec-
te d’urbanització és competència de l’EMD de Valldoreix
”.

En quina situació es troba l’avinguda del Baixador de Valldoreix?

Els veïns fa anys que denuncien el mal estat del seu carrer, el pols que aixequen els vehicles i les males condicions del terreny en epipodis de pluges continuades. Fins i tot la impossibilitat d’entrar a les seves cases quan plou molt.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger