En Comú Podem Sant Cugat presenta les primeres posicions de la seva llista electoral

(4/04/2023 – Redacció)   

La coalició entre Sant Cugat en Comú i Podem Sant Cugat ha anat presentant en les darrers setmanes a través de les xarxes els noms de les primeres posicions de les seves llistes electorals. La coalició d’esquerres santcugatenca l’ha calificat com “una llista jove i solvent”.

El candidat l’alcaldia Ramon Gutiérrez ha presentat a les xarxes del partit a la seva número 2, Aina Balada, que repeteix com a segona de la llista. L’advocada i veïna de la Floresta està especialitzada en dret laboral i mediació.

En Juanma Cayuelas ocuparà la tercera posició a la llista d’En Comú Podem. Resident a les Planes i delegat sindical durant la seva vida laboral participa de Podem des dels inicis de la formació morada.

Finalment, l’Ana Lemkow, veïna de Volpelleres, serà la candidata número quatre. Formada en Educació social i mediació comunitària treballa a l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de drets de ciutadania, antiracisme, participació ciutadana i immigració.

El dissabte dia 15 d’abril la coalició presentarà la llista completa en un acte a la plaça d’en Coll amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar