El Celler modernista acull una desfilada infantil benèfica

28/09/2020 – Tina Forest

L’agència d’esdeveniments i màrqueting Enlázate BCN ha presentat aquest diumenge una desfilada de moda infantil benèfica al Celler Modernista de Sant Cugat. Tots els beneficis obtinguts s’han donat a la Fundació Ivan Mañero, per donar suport als projectes educatius que desenvolupa a Guinea Bissau amb els infants desafavorits.

L’acte l’ha presentat la periodista i model Elsa Anka. S’ha celebrat de manera presencial, però també s’ha emès per streaming a través de la plataforma YouStraming. Els preus de les entrades han estat de 15€ i 7€ respectivament.

La desfilada ha comptat amb la presència de 8 marques de moda infantil: Agatha Ruíz de la Prada, Monnalisa, Canada House, Bobolí, Alhuka, Confecciones Quinper i Coco Acqua. També s’ha comptat amb complements pels cabells de les creadores Niñas con lazo i Coco Ponpom.

A l’acte hi han assistit diferents personalitats, com Mireia Ingla, alcaldessa del municipi, Alba Rodríguez, tècnica del patrimoni de Museus de Sant Cugat, o Helena Minuesa, responsable de cultura i patrimoni de l’Ajuntament de Sant Cugat, Josep Maria Valles, responsable del servei pedagògic, Eduard Farré, editor de la revista infantil Nins Moda Magazine o Lídia Ferrer, model, actriu i cantant, entre d’altres.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar