Entrevista a Ana Valdés, candidata a la presidència del CTNSC

Ana-valdes

Primera dona candidata a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat

El proper 16 i 17 de desembre se celebren les primeres eleccions a la presidència del Club Tennis Natació Sant Cugat des de la seva fundació el 1966.

Ana-valdes

 

 

Després de 52 anys de la fundació del Club Tennis Natació Sant Cugat, els seus socis podran exercir per primera vegada el seu dret a vot per escollir el seu president i la junta directiva.

La darrera junta va dimitir el passat 5 de novembre anunciant que, per primera vegada a la història del club, dues candidatures havien expressat la seva voluntat d’agafar les regnes del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC). Una de les candidatures està encapçalada per Xavier Prunera i l’altra per Ana Valdés, a qui avui entrevistem.

Dos candidats i eleccions a la presidència, això és una novetat al CTNSC, per què creus que aquest fet passa just ara i no abans?
El club està en un bon moment. El 2017 es va tancar amb 29.500 euros de superàvit, l’any 2019 s’acabarà de pagar la gran inversió de la piscina coberta i el club ha superat els complicats anys de crisi. Aquest fet permetrà que el club quedi sanejat i sense deutes, i és el moment d’enfocar nous projectes i nous reptes. A data d’avui el CTNSC és un club madur i consolidat, està preparat per donar un pas endavant i créixer.

La junta actual, d’acord amb els estatuts i amb el procedir habitual en tots els relleus que hi ha hagut a la junta directiva del club em va proposar agafar les regnes d’aquesta nova etapa i ens dóna suport per desenvolupar el nostre model de club.

Quin és aquest model de club que voleu desenvolupar?
Volem seguir construint un club familiar on es tinguin en compte totes les tipologies de soci, edat i preferències. On es puguin desenvolupar projectes esportius i socials adreçats a tot l’espectre social, on tots els socis ens sentim a casa nostra.
Ens pots donar més detalls dels projectes que proposeu?
Tenim moltes propostes sobre la taula, com per exemple fer el club accessible a les persones amb mobilitat reduïda, renovar el parc infantil, crear una comissió de joves, no només per frenar la marxa del soci d’entre 16 i 29 anys, sinó per atraure’n més. Hi ha altres projectes més transversals i que necessiten ser analitzats en profunditat com la millora del gimnàs o del servei de restauració.

Com penseu dur a terme aquests projectes? Les promeses electorals no sempre es materialitzen…
El CTNSC és una associació sense ànim de lucre, però per dur a terme nous projectes sense pujar les quotes als socis ni llogant les instal·lacions a tercers, s’ha de gestionar com si es tractés d’una empresa privada orientada a client i a resultats. El nostre propòsit és gestionar cada secció de manera independent, per valorar fortaleses i detectar oportunitats de millora, controlar despeses i obtenir noves fonts d’ingressos per a cada secció.
La clau és tenir un equip preparat per fer-ho, i el tenim!

Qui és Ana Valdés i el seu equip?
El nostre equip està format per professionals i empresaris amb especialitats complementàries: economistes, advocats, especialistes en gestió esportiva, en formació, manteniment d’instal·lacions, màrqueting i comunicació… Tots amb una cosa en comú: molta il·lusió per treballar en favor del Club.
Qui sóc jo? (sospira) Definir-se un mateix no és fàcil. Sóc mare, sóc arquitecta, fa 46 anys que sóc sòcia d’aquest club, de fet des que vaig néixer. Esportivament, he representat al club des de la categoria benjamí, fins ara, que represento al club en els principals equips de pàdel i de tenis. He col·laborat amb juntes anteriors; organitzant els actes de celebració del 50è aniversari del club, i quan la junta actual em va proposar agafar el relleu vaig acceptar el repte amb molta il·lusió.

Per acabar, ets la primera dona que es presenta a la Presidència…
Sí! I espero ser la primera presidenta! (riu).

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Montse Ventura, Carles Gironella, Ana Valdés, Belén Oria, David Morera, Laia Sala, Lluís Guaita, Xavier Raventós, Salvador Guarner i Josep Garcia Postigo. Foto: Josep M. Casajuana

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar