Es limita l’aforament als parcs infantils fins a un màxim de 6 i 12 persones

25/09/2020 – Redacció /

Les àrees de jocs infantils de Sant Cugat redueixen en un 50% el seu aforament per evitar el risc de contagi de covid-19. D’aquesta manera, a partir d’avui divendres 25 de setembre, els parcs infantils petits tenen una capacitat màxima de 6 persones, mentre que les àrees de joc més grans, tenen una limitació de fins a 12 persones. A més, en qualsevol dels parcs només hi pot haver un acompanyant per infant.

La direcció del Procicat ha reconegut que l’ús dels parcs infantils suposa un risc de contagi, especialment per presentar superfícies de contacte freqüent elevat, per fer coincidir infants de grups de convivència estable diferents, i per la dificultat per mantenir les distàncies i aglomeracions en els espais d’ús compartit simultani.

Per aquest motiu, a recomanació del Procicat, l’Ajuntament de Sant Cugat ha aplicat aquesta limitació d’aforament en les àrees de joc i proposa limitar el temps d’ús a un període inferior a l’habitual. També recomana buscar activitats i jocs d’esbarjo alternatius a l’ús de gronxadors o tobogans. En aquest sentit, recorden que cal que els infants practiquin la higiene de mans abans d’accedir-hi (i durant) i facin ús de la mascareta, així com evitar menjar i beure en aquests espais.

En paral·lel, demanen a les famílies que es mantingui la distància de seguretat interpersonal amb els infants d’altres grups de convivència per evitar el contacte físic, especialment en els accessos als equipaments. També demanen que un únic adult acompanyi als infants, per reduir el nombre de persones, així com no seure als bancs a l’interior dels parcs infantils per evitar sobreocupació de l’espai.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar