Es preveu que el caixer automàtic de l’avinguda Cerdanyola entri en funcionament els propers dies

10/08/2020 – CaixaBank /

Instal·lació del caixer d’última generació a l’avinguda de Cerdanyola, 18

CaixaBank mantindrà el servei als clients del barri Monestir-Sant Francesc a través d’un caixer automàtic d’última generació que permetrà realitzar quasi la totalitat de les gestions que es duen a terme a una oficina. L’entitat financera, que ja ha instal·lat el caixer al mateix local on estava ubicada l’oficina Monestir, dona resposta així a la demanda de l’Ajuntament de Sant Cugat i de l’associació de veïns del barri. Es preveu que el caixer automàtic entri en funcionament els propers dies, un cop la instal·lació disposi de les autoritzacions pertinents.

Els clients que necessitin assessorament o atenció presencial seran atesos a la Store Sant Cugat, situada al carrer Rius i Taulet 8-12, la qual ha incrementat el seu equip per respondre i atendre als clients d’una manera àgil. D’altra banda, en els darrers dos anys, CaixaBank ha transformat el seu model d’oficines a Sant Cugat amb la creació dels nous centres de Banca Privada i Banca Premier a la Casa Maristany, i el centres Business i d’Empreses  a l’edifici de “Quatre Cantons”.

CaixaBank està transformant la seva xarxa urbana d’atenció, apostant per oficines més grans, amb horari ampliat -obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l’atenció al client és fins a les 14.00 hores)-, que permeten disposar d’especialistes i oferir un millor servei d’assessorament als clients.

Aquest nou model respon a les conclusions de diversos test realitzats amb clients, no clients i empleats que van aportar les seves opinions sobre com volien que fos l’oficina del futur. El bon acolliment de les primeres Store va consolidar el model com a referència d’atenció bancària en zones urbanes. Actualment, CaixaBank treballa en l’extensió de les oficines Store per tota Espanya i preveu superar les 600 oficines Store abans de l’acabament del Pla Estratègic 2019-2021.

CaixaBank es compromet a col·laborar amb els projectes socials del barri Monestir-Sant Francesc

L’entitat financera, amb la voluntat de continuar col·laborant amb el barri, s’ha compromès amb l’Ajuntament de Sant Cugat a estudiar els projectes socials de Monestir-Sant Francesc per tal de col·laborar-hi, a través de la seva Acció Social i de la mà de la Fundació “la Caixa”.  En aquest sentit, l’any 2019 les oficines de CaixaBank a Sant Cugat van recolzar 25 projectes socials a la vila amb un pressupost global de més de 115.000€. També es van realitzar col·laboracions directes amb la ciutat des de la Fundació “la Caixa” amb programes com Incorpora, que facilita la inserció sociolaboral; programes de gent gran o a l’EspaiCaixa de La Floresta.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar