Exposen casos d’èxit d’empreses i projectes de Sant Cugat a la universitat pública de Sakarya, Turquia

(26/3/2024 – Redacció)

L’agència de comunicació i màrqueting edeon, nascuda el 2010 a Sant Cugat, està internacionalitzant alguns casos d’èxit d’empreses i projectes de la ciutat. Concretament, durant aquesta setmana santa, el director i fundador de l’agència, el doctor en comunicació empresarial i màrqueting, Lluís Feliu, està impartint classes a la Sakarya University de Turquia.

Prof. Dr. Lluís Feliu i Prof. Dr. Emre Yildirim. Fotografia cedida: edeon

Feliu, que està assistint com a professor convidat, està impartint sessions de comunicació empresarial i màrqueting de relacions, i a banda de la teoria de la temàtica que està tractant, està treballant i explicant diferents casos pràctics que s’han executant aquests darrers anys a l’agència de Sant Cugat.

És així com ha aprofitat per explicar com va néixer el projecte del Club Hoquei Valldoreix i com s’està desenvolupant en els quatre anys de vida. Està compartint tots els detalls, des de la confecció de la idea, l’estudi de mercat, el disseny del pla de negoci i el pla de màrqueting, la seva execució i control. També està explicant el cas del càtering de la Teca Sàbat com un cas d’èxit d’empresa familiar que mesclant tradició i innovació s’ha convertit en un referent del seu sector. Per últim, i aprofitant les sessions sobre comunicació estratègica, les està exemplificant amb la importància de teixir llaços de valor, i és aquí on explica el cas d’èxit de l’associacionisme, i com Sant Cugat Empresarial o l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) aporten un important valor als seus associats, dinamitzant, fent d’altaveu i potenciant les relacions entre el sector públic i privat.

Durant tota la setmana santa el doctor Lluís Feliu assistirà a diferents classes vinculades amb el màrqueting i la comunicació per tal d’aportar una visió occidental, exemplificada amb casos de l’agència santcugatenca en quant a estratègies empresarials. D’altra banda, Feliu també està aprofitant per conèixer de primera mà com s’organitza el departament de pràctiques empresarials de la universitat turca, i com les empreses de Turquia estan treballant el concepte de l’ètica del màrqueting, unes pràctiques que des de la vocació de servei de l’agència santcugatenca es pretén encomanar a tots els clients que gestionen.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar