FAADA denuncia que un gos porta gairebé un any tancat en un balcó

13/05/2020 – REDACCIÓ /

La Fundació per a l’Assessorament i Acció a Defensa dels Animals (FAADA) ha denunciat el cas d’un gos de raça bòxer de Sant Cugat que suposadament “des de juliol de 2019 viu permanentment en un balcó de 1,5m x 1,5m, generalment amb les persianes baixades“. Afirmen que diversos testimonis han denunciat el cas a l’Ajuntament de Sant Cugat i que “gràcies a l’ajuda dels i les testimonis, des de FAADA hem anat recopilant totes les proves del cas“.

Imatge del gos al balcó publicada per FAADA

Segons expliquen en un comunicat, el divendres 8 de maig es va posar en contacte amb la fundació una tècnica de Salut Pública per a mantenir una reunió però finalment la trobada es va anul·lar. Asseguren que des de l’administració “tan sols se’ns va indicar que presentéssim la documentació que consideréssim pertinent per escrit i que ja se’ns contestaria“.

FAADA lamenta l’actitud de l’Ajuntament de Sant Cugat: “Sorprèn que el mateix ajuntament que ens va convidar a la seva taula de Benestar Animal que havia de celebrar-se al maig, sigui incapaç d’entaular una comunicació en relació amb un cas que està generant tant de renou entre els veïns de Sant Cugat, que veuen com diàriament el gos roman en situació d’aïllament“.

Per la seva part el consistori ha assegurat que l’Ajuntament ja està al cas i està en contacte amb el propietari per trobar una solució aviat. I si es confirma maltractament animal, es prendran les mesures pertinents.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar