Fan servir la fotografia d’un accident per denunciar una “Nit de Robatoris a Mira-sol”

(10/11/2022 –  Redacció)  

La Policia Local ha desmentit una informació publicada a les xarxes sota el perfil @santcugat_denuncia que alertava sobre una onada de robatoris al barri de Mira-sol. La publicació d’Instagram s’acompanyava d’una imatge on es veu un cotxe encastat contra la porta d’un aparcament. Però la imatge no es tracta d’un vehicle robat utilitzar per a realitzar un robatori, la Policia Local de Sant Cugat ha informat que la fotografia “correspon a un accident en un pàrquing privat en què una veïna de l’immoble va encastar el seu vehicle en deixar-lo desfrenat”.

Des de l’Ajuntament de Sant Cugat han volgut fer difusió d’aquesta informació falsa i l’alcaldessa, Mireia Ingla, ha lamentat “que hi hagi persones, perfils falsos i partits que es dediquen a manipular i compartir notícies falses per generar un clima d’inseguretat”. L’alcaldessa considera que la seguretat és un tema molt sensible i que un dels seus objectius és treballar per a fer de Sant Cugat una ciutat segura.

Des del compte @santcugat_denuncia ja han eliminat l’entrada amb la fotografia errònia, però continuen insistint en el fet que els robatoris a Mira-sol són una realitat a través de la captura d’un missatge directe d’un veí al seu compte d’Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ckxt6DmowBH/

Segons les dades donades a conèixer a la Junta Local de Seguretat del passat mes de març, els robatoris a domicili a Sant Cugat s’han reduït gairebé a la meitat en el darrer any i ho fan per quart any consecutiu.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar