Finalitzen les obres de la 2a fase de l’avinguda de Cerdanyola i l’eix de vianants arriba ja als 1’5 Km

(27/12/2023 – Redacció)

L’avinguda de Cerdanyola ja llueix com un carrer de vianants des del carrer de Borrell i fins al carrer Montserrat, un cop acabades les obres de remodelació de la segona fase que s’han fet durant aquest any. Unas actuacions que a més de continuar amb la línia del tram ja executat han servir per renovar l’enllumenat i el mobiliari urbà i plantar nou arbrat, a més de posar en valor magnòlies i xiprers històrics. A més, també s’ha renovat el clavegueram i s’ha reasfaltat el carrer Borrell.

Durant els propers dies entrarà en funcionament la nova parada d’autobús que s’ha habilitat a la confluència de l’avinguda de Cerdanyola amb la rambla del Celler, prop de la rotonda de la la pl. de la Pelleria i que servirà per substituir el servei de l’antiga parada suprimida a l’’av. Cerdanyola amb el passeig Torre Blanca.

Amb la finalització de les obres, l’accés a l’avinguda Cerdanyola des del carrer Borrell quedarà restringit als vehicles autoritzats, vehicles d’emergències i càrrega i descàrrega (en els horaris habilitats per aquesta finalitat), igual que a la resta de zones de vianants. Durant les properes setmanes, s’informarà per carta el veïnat afectat per tal que puguin tramitar l’autorització dels seus vehicles.

Amb aquesta darrera actuació, l’eix de vianants de la ciutat des de l’ av. de Cerdanyola fins a la pl. de Lluís Millet arriba ja als 1,44 quilòmetres.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar