Fins a 11 grups confinats de 9 centres diferents a Sant Cugat

22/09/2020 – Eva Jou /

Els centres escolars de la ciutat van marxar de cap de setmana amb un total de 5 grups confinats. Havent estrenat la segona setmana de curs, a dia 22 de setembre de 2020 el nombre de grups aïllats ja s’enfila als 11 i corresponen a 9 centres educatius diferents de Sant Cugat.

Aquests nous casos es localitzen a quatres centres de la ciutat: l’escola Gerbert d’Orlhac, que té confinat el grup de 4t C, el col·legi El Pinar de Nuestra Señora, l’Institut Centre d’Alt Rendiment Superior (CAR) que té un grup de grau superior format per uns 15 alumnes aïllat i l’Institut Arnau Cadell amb un grup confinat.

Prèviament a aquests nous casos, a Sant Cugat ja hi havia confinats tres grups de l’escola La Farga, un grup d’infantil i els corresponents germans del col·legi Pureza de María, un de l’escola Joan Maragall (que torna de nou a l’escola dimarts 29 de setembre), un grup de P5 de l’escola Santa Isabel i un del Viaró Global School.

La resta de centres educatius no presenta de moment cap cas positiu que obligui a aïllar els grups estables de convivència. Tanmateix, comenten, que hi ha bastants alumnes a l’espera dels resultats de proves PCR com és el cas de l’escola Avenç o de l’Institut Leonardo da Vinci. Els grups que ja resten confinats a casa estan treballant telemàticament amb “total normalitat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar