Gemma Mengual inaugura el centre Moonz a Sant Cugat

(6/10/2022 –  Redacció)  

Els especialistes en ortodòncia infantil Moonz han triat la nostra ciutat per obrir el seu primer centre a Catalunya

La marca internacional Moonz, especialitzada en ortodòncia infantil, ha triat Sant Cugat per obrir el seu primer centre a Catalunya. Les noves instal·lacions s’han inaugurat aquest dimecres amb la presència de l’atleta olímpica santcugatenca Gemma Mengual. La històrica esportista de natació sincronitzada ha estat la madrina de la inauguració del nou centre. “Estic encantada de ser la madrina de Moonz, la veritat és un concepte que m’encanta”, ha afirmat.

El nou Moonz crida l’atenció per l’acurada decoració dels seus espais que volen crear un món màgic per als més petits on puguin realitzar els seus tractaments d’ortodòncia però a l’hora jugar, divertir-se i a l’hora aprendre.

Han estat molts els santcugatencs que s’han volgut acostar a conèixer el nou centre durant la seva inauguració. Han estat presents a l’acte, a més del personal del centre i de la seva madrina, el Dr. Javier Girón de Velasco, cofundador i director general de Moonz. Aquest és el primer centre que obren a Catalunya però la marca porta més de 10 anys d’experiència al sector amb instal·lacions a Madrid, Bilbao, Màlaga i fins i tot a Londres.

El nou Moonz Sant Cugat es troba al número 10 del carrer Francesc Moragas.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar