Gran participació a les activitats programades durant el Nadal a Sant Cugat

(10/1/2024 – Redacció)

Tot i la pluja, les Cavalcades de Reis a la ciutat van tornar a ser un any més els actes més concorreguts del programa d’activitats d’aquest Nadal, on també destaquen les 9.000 persones que van visitar els ambaixadors reials, els 7.000 participants al Quinto de Nadal, els gairebé 17.000 usuaris al trenet i els 1.200 corredors de la Cursa del Gall. Són algunes de les dades que han fet públiques des de l’Ajuntament sobre la participació de la ciutadania a les prop de 200 activitats programades per l’Ajuntament entre l’1 de desembre i el 5 de gener i organitzades amb el suport de 51 entitats de la ciutat.

També destaca el públic de Pedra i Sang, que ha repetit l’èxit de cada any i ha exhaurit les localitats de les 6 funcions programades del 25 al 28 de desembre. Si comptem amb les dues funcions extra del 22 de desembre, l’assistència total de públic ha estat al voltant de 700 persones.

També el Quinto de Nadal de Sant Cugat, pel que van passar unes 7.000 persones. Tot i això, el nou sistema de torns implementat va evitar haver de fer llargues cues com altres anys i més de 200 voluntaris van participar en l’organització de l’esdeveniment.

Núria Escamilla, regidora de Cultura i Esports: “Les activitats programades han estat un gran èxit de públic i també hi ha hagut una gran participació per part del voluntariat. Han estat activitats molt participades per part de la ciutadania als barris i al districtes, amb moltes ganes de gaudir de la cultura i de l’esperit nadalenc i així ha quedat palès amb les entrades exhaurides a la major part d’actes. Pel que fa a l’arribada de Ses Majestats, cal destacar la bona visibilitatat de l’espectacle aeri i dels Reis i una cavalcalda amb més llum, música i ball, noves carrosses i nou recorregut”.

Xifres més destacades als districtes:

 Al Casal de Mira-sol: els Pastorets, a càrrec de Mira-sol Teatre, van tornar a omplir el teatre els dos dies de funció. El Concert de Nadal d’enguany, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol també va exhaurir les entrades.  L’animació “Sarau de Nadal”, amb en Rah-mon Roma, programada pel 15 de desembre va comptar amb una cinquantena de persones.

A les Planes: la Fira de Santa Llúcia d’enguany va comptar amb 10 parades que van omplir tota la plaça. La Festa del Tió va ser un èxit amb gairebé 90 persones participants. El sopar de Nadal i el quinto organitzat per la Comissió de festes de les Planes també van comptar amb molta participació del barri, uns 80 veïns i veïnes es van acostar al Casal per sopar i jugar plegats. L’Improshows al barri de les Planes va convocar 40 persones.

La Festa del Tió del Casino de la Floresta a càrrec d’en Jaume Barri va comptar amb una gran participació, amb més de 200 persones. I l’Improshows a la Floresta va comptar amb 50 assistents.

APP NadalStc
L’APP Nadal Sant Cugat ha aconseguit prop d’un miler d’usuaris (Apple 556 i Android 420). La xarxa social més utilitzada ha estat Instagram amb 2.606 seguidors. La publicació més vista ha estat el reel de la cavalcada de Reis amb 21.000 visites. Altres publicacions destacades han estat:

– Carroussel de fotos dels Reis a la Floresta amb 6.144 visualitzacions

– Carroussel de fotos dels Ambaixadors al Claustre amb 5.253 visualitzacions

– Pots informatiu dels Ambaixadors al Claustre amb 4.674 visualitzacions

– Reel de la Fira de Reis amb 4.399 visualitzacions

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar