Hi ha urgències pediàtriques a Sant Cugat?

(28/04/2022 – Redacció)  

En l’últim programa del ‘Línia Directa amb l’Alcaldessa’ de Televisió Sant Cugat un espectador denunciava que durant un festiu les urgències del CAP de la Mina no havien atès a la seva filla de 18 mesos que tenia 40 de febre i directament els van enviar a l’Hospital Mútua de Terrassa sense ni tan sols visitar la criatura.

Per tant, a la ciutat hi ha urgències pediàtriques? Segons ha informat Mútua Terrassa a Televisió Sant Cugat, el CUAP, situat al CAP de la Mina, atén totes les urgències pediàtriques, tot i que no les fan pediatres. La regidora de Salut, Gemma Aristoy, ha confirmat el seu funcionament i ha explicat des de l’Ajuntament demanaran parlar amb el departament de Salut per saber quina és la situació real.

Entrada al CUAP de Sant Cugat

Sobre el fet que a Sant Cugat no hi hagi pediatres a les urgències, el moviment Marea Blanca considera que un metge de capçalera hauria d’estar preparat per atendre nens i nenes des del CAP de Sant Cugat.

Sant Cugat disposa des de desembre d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), ubicat al CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, 2. Aquest està obert les 24 hores i resol les urgències de baixa i mitjana complexitat, per tal d’evitar els desplaçaments a les urgències dels hospitals. S’accedeix des de l’entrada d’Urgències i està situat dins de l’equipament.

El que no està sobre la taula de departament de Salut és recuperar el 100% els horaris dels consultoris de la Floresta i les Planes ni instal·lar a la ciutat un hospital de referència.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar