Hora Bruixa celebrarà 10 anys amb una jornada de festa

(18/04/2023 – Redacció)   

Fa 10 anys del naixement d’Hora Bruixa, un col·lectiu de dones que es defineixen com a “feministes i revolucionàries”. Per celebrar-ho han organitzat una jornada amb diverses activitats el proper 10 de juny.

Anna Sala, Hora Bruixa: “Aquesta jornada de celebració pretén ser un espai de trobada, on poder fer poble i seguir teixint xarxa. On poder celebrar-nos i seguir reivindicant la necessitat d’espais com el nostre col·lectiu a Sant Cugat. Serà un dia on hi haurà activitats per a totes les edats, on totes hi tinguem cabuda, on podrem aprendre i passar-nos-ho molt bé.”

El col·lectiu va néixer fa deu anys per crear un espai propi de la mà de quatre dones dels moviments socials de Sant Cugat.

Laia Baró Hora Bruixa: “Enguany fa 10 anys, 4 dones dels moviments socials de Sant Cugat, van veure la necessitat de crear un espai propi on poder organitzar-nos i continuar amb el llegat de totes aquellesdones que ens precedien. Fa 10 anys, naixia Hora Bruixa, un col·lectiu de dones feministes i revolucionàries, disposades a capgirar-ho tot. Fa 10 anys vam decidir lluitar contra aquest sistema que ens oprimeix, que atempta contra els nostres drets i autonomia, ens discrimina i explota. I per fer-ho vam crear un espai de lluita i formació, per dotar-nos d’eines per reivindicar un canvi social, econòmic i polític radical. Els motius que ens van portar fa 10 anys a crear el col·lectiu, segueixen presents avui en dia, i després de 10 anys seguim més convençudes que mai en la necessitat de lluita i l’organització.”

La jornada de celebració del 10 de juny pretén ser un espai de trobada, que des d’Hora Bruixa volen aprofitar per “fer poble i teixir xarxa”  i reivindicar la necessitat de col·lectius com el seu a Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar