Inicien una campanya per impugnar la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

(01/06/2022 – Redacció)  

L’Eva Fernández és una santcugatenca que ha començat una campanya de crowfunding per tal d’aconseguir fons per interposar un recurs contenciós administratiu contra la Zona de Baixes Emissions. L’objectiu és recórrer la multa que l’han posat per entrar amb el seu vehicle antic en alguna part dels 4 km2 que compren la ZBE. A més segons explica l’afectada, vol impugnar l’Ordenança enfront del TSJC.

La campanya es fa des d’una plataforma digital

L’Eva detalla que recentment la van multar per accedir al centre de Sant Cugat amb un vehicle antic. Assegura que no es pot permetre canviar per un altre nou i per aquest motiu ha d’utilitzar un vehicle sense distintiu ambiental.

En total necessita 4.000 euros i porta recaptats 115 euros.

Una campanya que arriba després de saber que l’Ajuntament de Barcelona actualitzarà l’ordenança que regula la Zona de Baixes Emissions (ZBE) per si el Tribunal Suprem anul·la l’actual, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) donés la raó a entitats contràries a la mesura. A més, el consistori, la Generalitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han presentat els respectius recursos de cassació contra la sentència del TSJC sobre la ZBE, que de moment continua vigent.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger