Inicien una campanya per “salvar” el bosc de Volpelleres

25/09/2020 – Eva Jou /

L’Ajuntament de Sant Cugat vol construir l’escola La Mirada al bosc de Volpelleres. Davant d’aquest fet, SOS.Bosc.Volpelleres, un grup de veïns de la ciutat enfocat a “reduir la petjada ecològica”, ha impulsat una campanya de recollida de firmes per frenar la intenció de l’Ajuntament.

Sota el lema ‘Salvem el bosc de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès’, l’associació al·lega que el pla de l’Ajuntament “afectaria” fins a 618 arbres, “desfiguraria” el bosc existent, agrediria de forma “irreversible” un paratge amb vegetació de ribera “de gran valor ecològic” o faria “desaparèixer” un torrent.

Explicació gràfica de les afectacions que tindria l’edificació de l’escola la Mirada al bosc de Volpelleres, segons SOS.Bosc.Volpelleres

És per això que des de SOS.Bosc.Volpelleres demanen que l’Ajuntament “estudiï alternatives” a la destrucció d’un espai natural “singular” del barri per construir-hi l’escola. Des de l’associació proposen el Parc de Can Canyameres perquè, asseguren, “té les condicions adequades, d’acord amb l’informe ambiental”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar