Ja es coneixen els pregoners i grans concerts de la Festa Major

(23/05/2023 – Redacció)   

Els Catarres, Roba Estesa i Figa Flawas seran els caps de cartell dels grans concerts de la Festa Major de Sant Cugat d’enguany. ELS CATARRES actuaran el 30 de juny, al Parc de Can Vernet on presentaran el seu disc “Diamants”. Les tarragonines de ROBA ESTESA ho faran l’1 de juliol, a la Plaça Octavià, el mateix dia també podrem veure als FIGA FLAWAS al parc can Vernet, presentant el seu nou disc “Joves Tendres”.

També es coneix qui seran els pregoners d’aquest any: representants de la Taula de Salut Mental que aglutina a diferents entitats de la ciutat que treballen en aquest àmbit. Un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu entre entitats, que es va crear el 2009 per tal de promocionar l’atenció integral de la salut mental. La Taula està formada per l’Ajuntament; l’Associació de familiars amb trastorns de conducta (AFATRAC); Alcohòlics anònims; ASSADEGAM; CAS Sant Cugat; Centre d’atenció de salut mental d’adults (CSMA); Centre d’atenció de salut mental infantil i juvenil (CSMIJ); DAPSI- CDIAP; l’Ateneu-espai de lleure; Oficina tècnic laboral (OTL); Salut Mental Catalunya; Federació catalana d’associacions de salut mental de Catalunya; Salut Plus; Servei de rehabilitació comunitària; i Taller Jeroni de Moragas.

El pregó tindrà lloc la plaça de la Vila el 28 de juny a les 20 hores i l’Ajuntament vol que esdevingui “una magnífica ocasió per posar en relleu la importància de la cura i l’atenció de la salut mental, especialment després dels difícils anys de pandèmia”. Una oportunitat per trencar l’estigma social que hi ha al voltant de la salut mental i donar l’oportunitat a tothom de participar i gaudir amb plenitud de la Festa Major.

També s’han confirmat les dates de la Festa Major, que anirà del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol. Enguany hi haurà canvis en les ubicacions dels espais de la Festa Major, com per exemple l’Espai Jove, que passa del parc Ramon Barnils al parc de can Vernet a tocar de les pistes de volei. La Festa Major Alternativa es durà a terme, al costat del pont de can Vernet (al costat del “pipican”).

El Concurs d’Arrossos també canvia d’ubicació, es farà diumenge 2 de juliol a l’avinguda de can Volpelleres, desde la comissaria dels Mossos d’Esquadra fins a la ZEM Jaume Tubau. Enguany el nombre màxim de laelles serà de 225 i en cas de superar aquesta xifra a les inscripcions, es realitzarà un sorteig entre totes les paelles apuntades el 10 de juny. Els participants hauran d’abonar 1 euro per persona.

El Ball del Vano i el Ram es farà com sempre als Jardins del Paga-li Joan per Sant Pere i els assajos començaran el dimecres 24 de maig en dos grups d’edat: l’infantil, de 6 a 16 anys, que els farà de de 18.30 a 19.30 h, i l’adult, que assajarà de 20 a 21 h.

D’altra banda, els parcs de Ramon Barnils i de l’Arborètum enguany no tindran activitats fixes durant aquests cinc dies de Festa Major.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar