Ja es pot visitar l’exposició solidària ‘19 Somiatruites per Ucraïna’

(01/04/2022 – Redacció/)  

Fins al 27 d’abril es pot visitar a l’Espai Lluís Ribas l’exposició solidària “19 Somiatruites per Ucraïna”, una mostra que reuneix 19 artistes de reconegut prestigi que han donat obres amb l’objectiu de recaptar fons per enviar a Ucraïna. De moment ja s’han venut unes 8 peces.

Un dels artistes que precisament participen a “19 Somiatruites per Ucraïna” és el santcugatenc Paco Minuesa, que ha donat una obra seva amb la Casa de les Punxes com a protagonista. Altres artistes que participen són B. Sarsanedas, Concha Ibáñez, Cruañas, D. Albert, Emilia Castañeda, Fuentetaja, Jordi Alumà, Lluís Ribas, Lluís Roura, Maria Navarro, Minuesa, Miquel Mas, Pep Codó, Rollan, Ruiz Grima, Sergi Marcos, Sillué.

L’acte inaugural s’ha fet aquest dijous 31 de març a la plaça de Magí Bartralot, davant de la galeria i ha comptat amb un concert a càrrec de Gerard Claret i Patricia de No.

L’artista santcugatenc Lluís Ribas durant l’acte inaugural

La totalitat dels diners recaptats seran destinats a la Creu Roja per Ucraïna. Les pintures que s’exposen estaran a la meitat del seu preu normal de mercat, perquè en aquest cas no hi haurà comissions de galeria ni despeses de cap tipus, ja que tothom col·laborarà solidàriament.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger