Ja han començat les inscripcions pel concurs d’arrossos de Festa Major

(30/05/2022 – Redacció)  

El dilluns 30 de maig han començat les inscripcions pel concurs d’arrossos de Festa Major, que enguany se celebrarà el diumenge 3 de juny al passeig Antoni Gaudí. Els més matiners, una vintena de persones, han fet cua a dos quarts de nou del matí a l’Ateneu per fer la seva inscripció presencial.

Les inscripcions estaran obertes fins al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l’Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amicsveteransilaregalessia.com) des de les 8 h del 30 de maig fins a les 24 h del 3 de juny.

Una vintena de persones han fet cua a les 8:30h del matí

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s’enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d’abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d’inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat. L’organització facilitarà els ingredients bàsics d’arròs, oli i aigua.

El canvi d’ubicació del concurs d’Arrossos és una de les novetats d’aquesta Festa Major. Un concurs que se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h ja no es farà a la rambla del Celler. Enguany es farà al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar