Ja hi ha data per la Marxa Infantil 2022!

(03/06/2022 – Redacció)  

La 63a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat ja té data: serà el diumenge 9 d’octubre. En cas d’ajornament per mal temps, la Marxa es traslladarà al diumenge 30 d’octubre. D’aquesta manera es consolida el canvi iniciat l’any passat de tornar a celebrar aquesta jornada a la tardor i no durant la primavera, com era habitual durant els últims anys.

En total hi podran participar infants de  7 i 12 anys (estudiants de segon a sisè de primària). Com altres edicions enguany tindrà un límit de 1.200 parelles. El recorregut serà d’uns 10 km, per la zona de la Torre Cendrera, Pi d’en Xandri i Torre Negra.

Marxa infantil 2022

Les inscripcions es podran fer entre l’1 i el 25 de setembre al web: www.marxainfantil.cat.

La Marxa Infantil de la Regularitat és organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i participen 2.000 infants d’entre 7 i 12 anys. A més és una de les marxes de la regularitat més antigues de Catalunya i que té una gran participació.

Guanyadors del Concurs de Dibuixos

Aquest passat dilluns els membres del Jurat del Concurs de Dibuixos Marxa Infantil 2022, van examinar els més de 1.000 dibuixos de 10 escoles de la ciutat i van escollir els dos guanyadors d’aquesta 63a edició, el primer dels quals serà per a la samarreta i l’altre pel cartell de la Marxa. Es tracta dels dibuixos de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès per la samarreta i Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates pel cartell. 

Dibuix d’Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates que serà el cartell d’aquesta edició
Dibuix de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès per la samarreta

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar