Jugadores del Barça participen aquest divendres en un col·loqui del Sant Cugat FC

(02/06/2022 – Redacció)  

Aquest divendres 3 de juny el Sant Cugat FC ha organitzat un col·loqui que comptarà amb la participació de les jugadores del Barça Júlia Bartel i la santcugatenca Esther Laborde. A més també assistirà Jonatan Giráldez, entrenador del primer equip de Barça Femení.

Un col·loqui que Televisió Sant Cugat oferirà en directe a través d’aquest enllaç. 

L’objectiu d’aquesta xerrada amb les jugadores és conèixer les seves vivències dins del món de l’esport. El públic podrà fer preguntes a les convidades.

L’acte, que s’emmarca dins de la celebració del projecte FEM50, és a dir, els 50 anys del primer equip femení del Santcu; es farà al ZEM Jaume Tubau a les 19:30h i estarà presentat per la periodista del Mundo Deportivo Begoña Villarrubia.

50 anys del primer equip femení del Santcu

La Federació Catalana de Futbol va organitzar el 1971 un primer torneig oficial femení amb clubs de tota Catalunya. Entre els 17 clubs pioners que hi van participar ara fa ja més de 50 anys hi havia un equip del club santcugatenc. Per aquest motiu des del Sant Cugat FC s’estan celebrant una sèrie d’actes d’homenatge a les pioneres d’aquest primer equip femení.

Actualment, el Sant Cugat FC compta amb set equips femenins que sumen prop de 130 jugadores, que el posicionen com el desè club de Catalunya amb més llicències femenines.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar