Junts per Sant Cugat inicia el seu procés de primàries

(02/06/2022 – Redacció)  

Junts per Sant Cugat ha anunciat que aquest mes de juny farà el seu procés de primàries per tal d’escollir el seu cap de llista per les eleccions municipals del maig de 2023. De moment hi ha tres candidats que han manifestat la seva intenció de presentar-se: els actuals regidors Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas; i Borja Aitor Arriaga, aquest últim compta amb el suport de l’actual portaveu i exalcaldessa Carmela Fortuny i d’alguns regidors de la formació.

Fortuny (actual portaveu), Brugarolas (regidor), Vallès (regidor) i Arriaga

Les últimes setmanes s’havia especulat sobre la possibilitat que l’actual vicepresident del govern de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, es presentés a l’alcaldia de Sant Cugat. El mateix Puigneró ho ha desmentit en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio.

La que tampoc es presentarà serà l’actual portaveu del grup i exalcaldessa, Carmela Fortuny.

La votació, que encara no se sap la data, es farà en dos dies i de manera telemàtica. Tot i això, el procés de primàries comença aquest diumenge 5 de juny dia en què totes les persones que vulguin optar a ser candidates a l’alcaldia de Sant Cugat per Junts han d’omplir un formulari que es troba al web decidim.junts.cat. També es poden presentar persones no afiliades, que en cas que es vulguin presentar, han de posar-se en contacte amb el partit a través del correu electrònic primaries@junts.cat.

El termini per la presentació de precandidatures finalitzar el dimarts dia 7 a les 16h. Posteriorment, s’enviarà un correu electrònic amb les persones que s’han presentat, i, des del dia 8 de juny a les 00.00 començarà la recollida d’avals, que durarà fins al dia 15 de juny a les 16h.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar