Junts per Sant Cugat presenta la seva llista electoral complerta

(14/04/2023 – Redacció)   

L’assemblea de junts per Sant Cugat ha ratificat la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig, on figura l’exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró i que tanca l’exalcalde Joan Aymerich. L’assemblea també ha servit per ratificar el programa electoral i ha comptat amb un 86% d’assistència.

Josep Maria Vallès i Jordi Puigneró. (Cedida)

L’alcaldable Josep Maria Vallès ha començat la seva intervenció a l’assemblea amb un agraïment a totes aquelles persones, col·lectius i entitats que han participat activament amb les seves aportacions durant els darrers mesos a la configuració del programa electoral. Un programa de govern, pensat amb i per les persones, que busca millorar la qualitat de vida de la gent i que s’estructura en 4 grans àmbits que són mobilitat, manteniment, gestió econòmicai habitatge vinculat a polítiques d’ocupació.

Així mateix, ha agraït a l’actual grup municipal la tasca duta a terme durant el mandat, així com també als companys de Valldoreix, amb un especial record per la vocal Elena Degollada, i a tots els afiliats, així com als equips de comarca i vegueria. L’agraïment s’ha fet extensiu a l’ex alcalde Joan Aymerich, que tanca aquesta llista i pare del model de ciutat que avui gaudim i al qual van donar continuïtat els alcaldes Lluís Recoder, Mercè Conesa i Carmela Fortuny.

La nova candidatura busca un equilibri entre la continuïtat i la necessària renovació, amb perfils multidisciplinars i anys d’expertesa per posar al servei de la ciutadania.

Vallès ha reiterat la necessitat d’escoltar la ciutadania per governar bé i prendre les millors decisions amb diàleg i consens. Segons les seves mateixes paraules “un equip d’homes i dones per revertir l’experiment del tripartit que Sant Cugat ha patit aquests darrers quatre anys”. El cap de llista els ha agraït la voluntat de servei i ha afegit “compto amb vosaltres i compto amb la ciutat per fer-ho bé i possible”.

La llista que encapçala Josep Maria Vallès és la següent: 

 1. JOSEP MARIA VALLÉS NAVARRO
 2. CRISTINA PARAIRA BESER
 3. CARLES BRUGAROLAS CONDE
 4. NÚRIA ESCAMILLA BELIZON
 5. JORDI PUIGNERÓ FERRER
 6. ALBERT SALARICH SANCHEZ
 7. ÀNGEL PEDRÓS BOCHACA
 8. NÚRIA FERNÀNDEZ GALOFRÉ
 9. CARME ARDID BORRAS
 10. ALBERT MENDOZA RODRIGUEZ
 11. RAÜL GRANGE FLORES
 12. ELOI ROVIRA CAMPOS
 13. ESTHER ALOS GARCIA
 14. MIREIA FERRER VALLS
 15. ANGEL SEGURA CAMPMANY
 16. FERRAN FELIUS PEREZ
 17. CLAUDIA FLIBA CAMPMANY
 18. M. JOSE MATA MONTERO
 19. JOAN CORTADELLAS
 20. MARTA CANAS ESTAPE
 21. MARIA FRANQUESA OLLER
 22. MARIA DEL MAR GARCIA MOLINA
 23. JOSEP M. COROMINAS CASARAMONA
 24. JAUME PLA PLADEVALL
 25. JOAN AYMERICH AROCA

Suplents

Suplent 1 SANTI GARRIGA RODÓ
Suplent 2 NURIA COSTA FERRER
Suplent 3 EMILI CANALÍS ARRAYÀS

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar