JxSC denuncia que aparegui la imatge de l’alcaldessa al cartell del Carnaval a tres mesos de les eleccions

(9/02/2023 – Redacció )   

Junts per Sant Cugat denuncia “l’ús de la imatge de l’alcaldessa al cartell oficial del Carnaval de l’Ajuntament de Sant Cugat” a uns mesos de les eleccions municipals. L’alcaldessa Mireia Ingla és un dels elements que apareixen al cartell seleccionat per la Comissió de Carnaval com a cartell oficial de les celebracions d’aquest 2023. El disseny és obra de Víctor Castrillón i és el guanyador del concurs realitzat entre els alumnes de segon de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat. El seu cartell es va triar entre la resta de propostes en una assemblea de la Comissió de Carnaval.

Al disseny apareix l’alcaldessa i el Gall de Carnaval com a protagonistes, sota el lema “Per Carnaval, l’alcalde que val”. Un cop es va fer públic, la mateixa Mireia Ingla va reaccionar a xarxes amb bon humor: “Almenys em podríeu haver posat unes ulleres més molones i un bigoti com cal. Ens veiem en uns dies.”

Ara, el principal grup de l’oposició a l’Ajuntament denuncia a les seves xarxes que aparegui la imatge de l’alcaldessa al cartell del Carnaval i es faci “ús de diners públics a tres mesos de les eleccions”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar