Khatxaturian & Bernstein: el proper concert de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

(20/02/2023 – Redacció)   

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà aquest divendres al Teatre-Auditori un repertori de compositors del segle XX on destaca el concert per a flauta travessera i orquestra del rus Aram Khatxaturian, amb la participació de la flautista santcugatenca Elisabet Franch com a solista.

Elisabet Franch és solista de la Tianjin Symphony Orchestra (Xina) i professora del Centro Superior de Música de Galicia. És convidada habitual com a solista en diferents orquestres i combina la seva activitat interpretativa amb la docència.

El concert Khatxaturian & Bernstein a càrrec de la directora convidada Roit Feldenkreis, que repeteix un any més al programa de la Simfònica, també inclou  l’obertura “Candide” de Leonard Bernstein, una de les peces favorites de la directora.

Roit Feldenkreis es va formar a Israel i als Estats Units com a cantant soprano. És creadora de la sèrie d’enregistraments “Musicians Talk Music”, que acull músics internacionals de primer nivell, i ja ha dirigit en altres ocasions, com a directora convidada, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

El repertori del concert d’aquest divendres també inclou temes com “Fanfàrria per a l’home comú”, del també nord-americà Aaron Copland (1900-1990) composta també durant la Segona Guerra Mundial, per animar els soldats nord-americans o la composició “Gallop”, d’Eyal Rich que evoca l’escena d’un grup de cavalls al galop. Un gran repertori d’autors del segle XX que podreu veure aquest divendres a les 20.00 al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger