La 15a edició del concert “Música per a la solidaritat” recapta 7.000 euros

(14/04/2022 – Redacció)  

El Rotary Club Sant Cugat ha omplert el Teatre -Auditori amb la 15a edició del concert “Música per a la solidaritat” que cada any ajudar a una entitat de la ciutat.

Aquest any, com a novetat, s’ha decidit dedicar aquest 10% a les persones afectades per la guerra d’Ucraïna i la resta de la recaptació del concert es destinarà a Gilgal Solidari, una entitat del barri de Sant Francesc que fa una tasca d’inclusió social i laboral als veïns de Sant Cugat. Amb la recaptació, el Rotary vol ajudar a Gilgal Solidari a continuar amb la seva tasca però també vol fer un reconeixement social a la seva activitat.

Montse Moral de Rotary Sant Cugat amb les regidores Gemma Aristoy i Esther Madrona Foto: @albert_canalejo

En aquesta edició del concert solidari han col·laborat diverses orquestres de la ciutat, com L’Orquestra Moderna Fusió dirigida per Enric Mestre, l’Orquestra de Fusió, a càrrec de Xavier Pagés i l’Orquestra de Cambra de la Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Ferré.

L’acte va comptar amb espectacles de música i dansa Foto: @albert_canalejo

El Teatre-Auditori es va omplir en un acte que va comptar, entre d’altres, amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla.

El Teatre Auditori va acollir l’acte Foto: @albert_canalejo

El Club Rotary Sant Cugat va recaptar prop de 7.000 euros a través de les entrades i les aportacions a la fila zero.

A més dels ingressos de taquilla, amb un cost de 20 euros per entrada, el Club Rotary també va obrir una fila zero per a rebre aportacions de tots aquells que van voler col·laborar però no van poder assistir a aquesta 15a edició del concert “Música per a la solidaritat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar