La 5a Mostra de Titelles de Sant Cugat es manté malgrat la pandèmia

21/10/2020 – Tina Forest Illas /

Sant Cugat acollirà la 5a Mostra de Titelles organitzada per Can Ninot. Es tracta de 10 espectacles que es podran veure a l’Ateneu, la Casa de Cultura i la plaça de l’Om durant els dies 13, 14 i 15 de novembre.

Els espectacles es durant a terme seguint totes les mesures sanitàries establertes a causa de la situació de pandèmia actual.

Seran tres dies d’espectacles en els quals s’ha apostat per mantenir la paritat de gènere, així com donar suport a les companyies locals. Es combinaran els espectacles gratuïts a l’aire lliure amb espectacles de sala i de pagament.

Des de l’organització expliquen que encara no tenen tota la programació concretada, però sí que han confirmat que el tret de sortida serà el divendres 13 d’octubre a les 17:30h amb un espectacle de titelles i màgia a la plaça de l’Om.

També expliquen que pel dia de dissabte es faran cinc espectacles entre la Casa de Cultura i la plaça de l’Om, i el diumenge quatre espectacles més entre aquests espais i també l’Ateneu Santcugatenc.

Can Ninot

Can Ninot és el teatre més petit de Catalunya. Té seu a Sant Cugat i l’Hospitalet de Llobregat i promou el teatre de titelles amb més de 50 espectacles l’any i dues mostres de titelles intensives els caps el cap de setmana. A més, també ofereixen cursos i casals d’estiu anuals perquè tant infants com adults puguin fer formació teatral.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar