La britànica Claire Steels s’imposa a la 4a edició de la reVolta amb sortida i arribada a Sant Cugat

(31/04/2023 – Redacció)   

Aquest cap de setmana Sant Cugat s’ha convertit en la capital del ciclisme femení amb la celebració de la reVolta,  una quarta edició molt especial que ha suposat la seva consolidació en el calendari internacional i la presència d’alguns dels millors equips del món

Un recorregut exigent amb sortida i arribada a Sant Cugat i pas pels ports de Castellbisbal i Ullastrell, i especialment pel de 1a categoria de l’Alt de la Creu d’Aragall a menys de 30 quilòmetres de la línia de meta que va ser determinant. La cilicta britànica Claire Steels, de l’Israel Premier Tech-Roland va realitzar un atac en solitari en aquest port al qual tan sols va po poder seguir el dorsal 1 d’aquesta reVolta, l’alemanya Clara Koppenburg.

El descens i terreny en direcció a tornada a Sant Cugat només va fer que ampliar l’avantatge de Steels, que finalment va celebrar el seu primer triomf a la prova davant d’una avinguda Pla del Vinyet plena de públic.

En segon lloc ha entrat Clara Koppenburg, mentre que la seva companya de Cofidis Women Team, l’australiana Josie Tabot, completava el podi en tercera posició. Així doncs, Cofidis Women Team ha estat el millor equip de la jornada, i Ariana Gilabert del Laboral Kutxa-Fundación Euskadi ha estat la millor catalana.

Un podi de prestigi per a la 4a edició de la reVolta, que ha celebrat la seva primera edició com a prova internacional de la Unió Ciclista Internacional amb la presència de grans equips i ciclistes de fins a 33 nacionalitats.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar