La companyia IT Dansa presenta al Teatre-Auditori un espectacle adreçat al públic jove

(2/03/2023 – Redacció)   

La Jove Companyia de Dansa de l’Institut del Teatre, IT Dansa, actua del 8 a l’11 de març al  Teatre Auditori de Sant Cugat per presentar un espectacle adreçat al públic jove. Es faran diverses funcions escolars incloses en el marc de la programació d’El Petit Liceu, un cicle impulsat pel Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu d’apropar els més petits al món del teatre, la dansa i l’òpera. Durant aquests dies passaran pel Teatre-Auditori molts alumnes de les escoles de Sant Cugat però també d’altres 15 ciutats de Catalunya. Es calcula que més de 2.000 alumnes gaudiran d’aquest espectacle.

A més, de cara al públic general, també es farà una funció dissabte 11 de març dins la programació estable del Teatre-Auditori en el marc del festival Dansa Metropolitana.

El repertori inclou quatre coreografies: Twenty Eight Thousand Waves, The Prom, Lo que no se ve i Kaash. Es tracta d’un programa amè i àgil, dirigit a tots els públics, amb un llenguatge molt actual i atractiu capaç de despertar en qualsevol persona l’interès per la dansa.

IT Dansa
La jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, ens porta, un any més, la seva energia i el seu entusiasme. Es tracta d’un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre de Barcelona creat l’any 1996 per a la professionalització i el perfeccionament de joves ballarins i ballarines.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger