La Consellera de Cultura clou a Sant Cugat la Setmana de l’Art a Catalunya

(28/11/2022 –  Redacció )  

Les galeries d’art de Sant Cugat s’han bolcat amb la 2a Setmana de l’Art de Catalunya, programant una quinzena d’activitats amb exposicions, rutes guiades o visites a tallers d’artistes locals. Un ampli conjunt d’activitats de la mà de galeries santcugatenques com la Sala Rusiñol, Canals Galeria d’Art o La Galeria que han servir per fer palesa la força de la indústria cultural local. Una mostra d’això és la presència de la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, a la nostra ciutat per fer la cloenda.

La Setmana de l’Art de Catalunya arriba aquest any a la seva segona edició i ha estat organitzada per Galeries d’Art de Catalunya sota el lema ‘catÀrtica’, amb l’objectiu de ‘donar relleu i crear llaços entre les entitats que treballen les arts visuals de tot el territori’.

La consellera va visitar la Sala Rusiñol però també Canals Galeria d’Art i La Galeria. A la reconeguda galeria del carrer Santiago Rusiñol, la consellera va poder visitar una exposició amb una selecció d’obres d’artistes com Manel Doblas, Pere Camps, Ramon Noé o  Tenorio.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar