La CUP celebra l’inici del judici pel cas 3%

05/08/2020 – Eva Jou / 

L’Ajuntament de Sant Cugat es presentarà com a acusació particular

La diputada de la CUP Maria Sirvent / Imatges : Jordi Colome

La CUP ha valorat aquest dimecres el final de la fase d’instrucció i l’inici del judici oral a l’Audiència Nacional del cas 3%. Amb l’inici del judici es posa punt i final a la fase d’investigació i se’n deriva l’existència d’”indicis de criminalitat” contra 31 persones físiques i 16 de jurídiques, entre elles, Germà Gordó, CDC i PDECAT. 

Els anticapitalistes han aplaudit que s’hagin evitat “maniobres que busquen la impunitat” dels que presumptament haurien extret “grans quantitats de diners” de l’erari públic. A més, els cupaires celebren que s’hagin “acomplert” els objectius pels quals es van presentar com a acusació popular del cas l’any 2017. No obstant, lamenten haver-se sentit “sols” durant aquests tres anys. D’aquesta manera, la formació ha destacat la seva “fermesa” en la lluita contra la corrupció “en general” i contra la corrupció en el cas 3% “en particular”. 

Tinent d’alcalde de Transparència, Bon Govern i Participació de Sant Cugat, Lourdes Llorente

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha posat de manifest que l’Ajuntament de Sant Cugat s’hagi personat com a acusació particular i ha defensat que “la presència del món municipal és imprescindible per aportar la documentació necessària per investigar els fets”. Al seu torn, la tinent d’alcalde de Transparència, Bon Govern i Participació de Sant Cugat, Lourdes Llorente, ha manifestat l’actitud “proactiva” del tripartit santcugatenc per comparèixer a la causa

.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar