La CUP Sant Cugat presenta els caps de llista de les properes eleccions municipals

( 29/11/2022 –  Redacció )  

La CUP Sant Cugat ha presentat els noms que encapçalaran les llistes de la seva candidatura a les properes eleccions del 28 de maig. L’actual tinent d’alcaldia Marco Simarro, encapçalarà les llistes de la CUP a Sant Cugat que enguany no es presentarà en coalició amb Procés Constituent. Una presentació d’alcaldable en que s’ha volgut fer èmfasi en l’equip i per això no han volgut parlar de cap de llista sinó d’encapçalament.

Dels cinc candidats que encapçalaran la llista de la CUP, Marco Simarro i Oriol Sánchez són actualment regidors al ple. Els altres noms que s’han pogut conèixer són els de Francesc Colom, afiliat a la CUP des del 2015 i abans vinculat a Procés Constituent de Sant Cugat. També Alba Johé, vinculada a la CUP Sant Cugat des del seus inicis, en que va exercir durant un temps de secretària del grup municipal. I també l’Ariadna Sierra, que ha participat en diversos moviments socials i associatius a la ciutat i milita a la CUP de del 2019.

Oriol Sánchez, Francesc Colom, Ariadna Sierra i Alba Johé acompanyen a Marco Simarro a les llistes de la CUP Sant Cugat. Fotografia: CUP Sant Cugat

Durant aquesta darrera legislatura la CUP Sant Cugat ha format part del govern municipal per primera vegada a la seva història. Tot i la davallada de 4 a 3 regidors als comicis del 2019, la Candidatura d’Unitat Popular i Procés Constituent va fer valer els seus resultats per a fer alcaldessa a Mireia Ingla, mitjançant un acord amb ERC i el PSC.

Durant aquests quatre anys han ostentat la Tinència d’alcaldia de Drets socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància; la Tinència d’alcaldia de Bon Govern, Transparència, Participació i Barris; i les regidories delegades de Participació i Barris i de Joventut.

Les properes eleccions municipals es celebraran diumenge 28 de maig del 2023.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar