La desesperació dels veïns de Can Magí:”Vidres trencats, robatoris i alderulls. Ningú ens dona cap solució”

28/07/2020 Redacció

Els veïns d’un bloc de pisos de Promusa a Can Magí fa més de 15 anys que conviuen amb una veïna conflictiva. Afirmen que han de conviure amb “baralles, robatoris, música a tot volum, crits, aldarulls, sang a les escales, portes forçades…”. Un cas greu d’incivisme que han denunciat a les autoritats de forma reiterada però per al que encara ningú els ha presentat una solució.

La primera denúncia per aldarulls data del 2004 i en aquell moment el veïnat que va denunciar el cas va preferir abandonar el seu pis després de rebre amenaces de mort. Des d’aleshores, els actes d’incivisme s’han anat incrementant. Al llarg de més de 15 anys els aldarulls s’han anat agreujant i el darrer cas ha estat, segons els veïns, el llançament d’objectes voluminosos al pati comú, on fa anys que aboca les seves escombraries, i el trencament de les finestres de la veïna del pis inferior: “Els Mossos van venir, ho van veure, van cridar una ambulància, però no va passar res més”, afirmen els afectats.

Segons els veïns, ni Policia local, Mossos d’Esquadra ni Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Cugat han ofert cap solució. Així que davant d’aquest darrer cas, han decidit fer públic el seu cas a través de Televisió Sant Cugat. A més, després d’anys de conflictes, els veïns tenen por que aquesta situació pugui derivar en un succés més greu.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar