La Federació Catalana de Patinatge homenatjarà el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat per ser el club català amb més llicències federatives

(6/02/2023 – Álex López )    El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat serà homenatjat per la Federació Catalana de Patinatge en el decurs de la 4a Gala del Patinatge Català, que tindrà lloc el pròxim 14 de febrer, a les 19 hores, a l’auditori del World Trade Center de Barcelona. L’ens federatiu li lliurarà el Trofeu al Mèrit Esportiu del Club, en reconeixement de ser el club català de la federació amb més llicències federatives, amb un total de 394: 318 jugadors i jugadores, 49 delegats, 15 entrenadors i 12 auxiliars. L’entitat santcugatenca rebrà aquest guardó en la temporada del seu 55è aniversari, on 41 equips (de categoria prebenjamí a veterà) defensen els colors vermell-i-negres. A més, cal destacar els 60 nens i nenes que formen part de l’Escola d’Iniciació del club. El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat també és l’equip que compta amb més fitxes federatives de la Federació Espanyola de Patinatge i, probablement, sigui un dels clubs amb més llicències del món. En la 4a Gala del Patinatge Català també es reconeixeran els esportistes i clubs amb més èxits esportius dels anys 2021 i 2022.
Imatge de la presentació dels equips 2022-2023
També cal destacar que, per primera vegada en la història, els primers equips masculí i femení del Solideo PHC Sant Cugat competeixen en una mateixa temporada a la màxima categoria estatal. I, a més, amb el Deportivo Liceo i el CP Voltregà són els únics clubs de l’Estat espanyol que competeixen en la Parlem OK Lliga i l’OK Lliga Iberdrola. Raimon Casas, president del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha assegurat que pel club “és un orgull rebre aquest reconeixement per part de la Federació Catalana de Patinatge, de ser el club amb més llicències federatives, amb 55 anys d’història. Cal destacar l’esforç que suposa tenir 41 equips al club, amb la gestió i, sobretot, amb la formació tant de jugadors i jugadores com també de valors”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar