La Festa Major de Mira-sol, del 8 al 10 de juliol

(05/07/2022 – Redacció)  

El barri de Mira-sol viurà aquest cap de setmana del 8, 9 i 10 de juliol la seva Festa Major. La celebració començarà el divendres a la tarda i s’allargarà fins diumenge al vespre, amb prop d’una trentena d’activitats per a tots els públics. Una festa  que organitza per la Coordinadora Sociocultural Mira-sol i l’Ajuntament.

Pregó Festa Major de Mira-sol 2021 Foto: Ajuntament Sant Cugat

Una programació que posa l’èmfasi  en el públic jove amb propostes com el Correfoc d’esperit jove, la Nit Jove de Festa Major, el Taller de Patinet i Skate o la Festa Holi, i en el públic familiar, amb el Diverdivendres de Festa Major, la festa de l’aigua, la tradicional bicicletada popular o l’espectacle de titelles.

El tret de sortida oficial a la Festa el donarà el  pregó, que aquest any anirà a càrrec del Club de Futbol Unió Mira-sol Baco, un club molt arrelat al barri i que fomenta el sentiment de pertinença al barri a través de l’esport des de fa més de 50 anys.

També s’amplia l’oferta musical, amb un concert després del pregó a càrrec de Pablo & Alba Duet, el vermut musical de dissabte al matí organitzat pel Mercat de pagès i l’esperada nit de ball de dissabte a càrrec del grup de versions Tapeo Sound System.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar