La FMA transforma espais d’oci

La FMA transforma espais d’oci

Per FMA (Festa Major Alternativa)

La Festa Major Alternativa torna a la seva fórmula de sempre! Després de dos anys de pandèmia, l’assemblea torna amb molta força amb 3 dies d’activitats i concerts!

La programació de dies inclou activitats familiars, tallers, un vermut electrònic, el concurs de truites de la CUP i l’esperada Batalla de Penyes! Cada vespre, un col·lectiu local oferirà sopar i després començaran els concerts. Els concerts de les tres nits estan dividits per temàtiques.

La primera nit serà de música urbana, la del divendres de divendres punk i versions i la de dissabte “bailoteo” amb sons com la kúmbia o afro-folk, així com la Batalla de PDs que ja comença a ser un clàssic de la FMA. Com cada any, hem treballat la programació perquè sigui paritària i amb una alta representació d’artistes locals.

L’any passat buscàvem un nou rei pel poble, aquest any seguirem les aventures del Teo, que s’ha fet gran i es troba dia rere dia amb les dificultats que tenen els i les joves que viuen a Sant Cugat. Amb aquesta temàtica pretenem poder tractar diferents problemàtiques socials transversalment, ja que ens sembla que malgrat el moment d’eufòria que pot suposar una FMA després de la pandèmia, no podem oblidar el rastre de desigualtats i injustícies que aquesta ens deixa i, sobretot, en una ciutat com la nostra.

Des de l’assemblea de la FMA treballem any rere any per ser una alternativa a un model d’oci santcugatenc de discoteques perifèriques on sona sempre la mateixa música i on l’oci només representa un espai d’evasió. Per això, aquest any, en Teo transforma espais d’oci

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar