La Fundació Ivan Mañero i l’ONG AMIC organitzen el sopar benèfic “Las otras mujeres del siglo XXI”

(19/11/2022 –  Redacció)  

La Masia Can Magí de Sant Cugat ha acollit el XII Sopar Benèfic “Las otras mujeres del siglo XXI”. Gràcies a la solidaritat de més de 450 assistents, a l’empresa SUACORP, patrocinador principal de l’esdeveniment i a la col·laboració de TAVIL, la Fundació Dr. Ivan Mañero i l’ONG AMIC, es van aconseguir recaptar més de 58.000€ que es destinaran íntegrament a projectes per a millorar la qualitat de vida de les dones i nenes de Guinea Bissau.

Fotografia: Youandmemkt

L’objectiu d’aquesta gala, que va arrencar amb la meravellosa actuació de Mónica Green, era recaptar fons per a projectes que assegurin un futur més esperançador i de major qualitat per a totes les dones i nenes més vulnerables de Guinea Bissau, un dels cinc països més pobres del planeta. Tot això per a contribuir a eliminar dades com l’analfabetizació de les dones, que suposa un 70% d’elles, un 50% ha de passar per l’aberració de la Mutilació Genital Femenina, un 80% rep violència en la seva llar i on només una de cada quatre rebrà atenció sanitària durant el part.

Els projectes de la Fundació Dr. Ivan Mañero no sols busquen acabar amb aquestes dades, sinó també empoderar a les dones perquè reconeguin el seu valor i exigeixin el seu paper i els seus drets dins d’una societat en la qual són el pilar que la sustenta.

La actriu Raquel Meroño ha estat la Madrina d’Honor dels projectos “Las otras mujeres del siglo XXI”. A més, rostres coneguts com Elsa Anka, Óscar Higares, Iván Sánchez, Irene Esser, Norma Ruiz, Mónica Green, Paloma Segrelles, Ares Teixidó, Bruna Bravo, Gisela, ThaïsHenríquez, Gemma Mengual, Sonia González, Josep Maldonado, Cristina Brondo, Natalia García Timofeeva, Alberto Cerdán y Carla Lladó, també van estar presents i van donar suport a la causa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar