La inhabilitació de Torra es debatrà a Sant Cugat

29/09/2020 – Redacció /

La inhabilitació de Quim Torra ha generat debat també a Sant Cugat. A banda de la concentració que es va viure ahir a Sant Cugat, l’alcaldessa Mireia Ingla ha anunciat que convocarà una sessió extraordinària al ple de Sant Cugat per debatre la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El ple tindrà lloc aquest divendres 2 d’octubre a dos quarts de deu del matí i es podrà seguir en directe a Televisió Sant Cugat.

Ciutadans considera que és “una pèrdua de temps i de diners”

Cs Sant Cugat no assistirà al ple extraordinari convocat per abordar la inhabilitació de Quim Torra. Així ho ha comunicat el portaveu municipal, Aldo Ciprian, qui denuncia que “el govern vol utilitzar aquest ple de forma partidista” i “lamenta la pèrdua de temps i diners dels veïns”. “Rebutgem qualsevol iniciativa de suport a persones que salten la llei reiteradament” ha explicat Ciprian. 

A més ha declarat que “aquests actes no aporten res a Sant Cugat, només fan perdre temps i diners als veïns”  i ha afegit que “Ciutadans no participarà en un ple sense sentit, per responsabilitat i perquè està en contra de les nostres conviccions polítiques”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar